rolex replica daytona replica panerai
S&S Automatika Kft. - Céginformáció, referenciák

Cégünkről


Az S&S Automatika Kft. 2002. óta szállít kész megoldásokat, valamint automatika eszközöket az automatizálás területén. Rendszereink elsősorban a Honeywell International Inc. magas színvonalú termékeire épülnek, de berendezéseink között megtalálhatók egyéb automatika cégek eszközei is.

Cégünk épületautomatika rendszerek tervezésével, üzembehelyezésével, karbantartásával foglalkozik. Ön kitalálja, mi pedig képzett szakembereink segitségével megvalósitjuk elképzelését.
 
Automatika rendszerét a gépész tervezővel együttműködve megtervezzük. Legyártjuk Önnek a szükséges erősáramú és/vagy automatika szekrényeket, melyeket a helyszinen bekábelezünk, beüzemelünk. Beszerezzük a szükséges automatika eszközöket, érzékelőket, beavatkozókat, szabályzókat. A szabályozási igényeknek megfelelően elvégezzük az automatika programozását és kivánságára felügyeleti rendszerrel látjuk el.
 
Vállaljuk családi házak egyedi fűtési rendszereitől kezdve komplett épületek teljes automatizálását. A garanciális időn túl szakembereink segítségével javítjuk ill. karbantartjuk automatika rendszerét.
 
Legfőbb célunk minőségi munkánkkal megbízóink igényeinek teljes körű kielégítése, valamint az épü letgépészeti rendszerek energiafogyasztásának minimalizálása a komfortérzet és az üzembiztonság növelése mellett.
 
Amennyiben szolgáltatásainkkal, árainkkal vagy termékeinkel kapcsolatban kérdései lennének kérjük keresse fel cégünket elérhetőségünk bármelyikén.

 

Referenciáink

   

Budapest, Szőlő utca (Faluház)Budapest Szőlő u. ARENA

CentraLine automatika szabályozza Középeurópa legnagyobb napkollektoros rendszerét.
A Budapesti Szőlő utcai szalag panelház tetejére 1500 négyzetméter felületű napkollektort telepítettek. A napkollektorok feladata a ház használati melegvíz készítése, így a távfűtésből csak különösen kedvezőtlen viszonyok között szükséges a hő vételezése. A kollektorok hőjét két 50 köbméteres tartályba gyűjtik, majd innét a használati melegvíz előállításához használják.
A két gépházban egy-egy Panther szabályozó végzi a szabályozási és vezérlési feladatokat. A tetőre egy kihelyezett Lon-os adatgyűjtő szekrény került elhelyezésre a Pt1000-es hőmérők kábeleinek lerövidítésére. A közelben elhelyezkedő irodába került telepítésre az ARENA felügyeleti rendszer.

 A Nyomda új épületet létesített Veszprémben. Az új épületben az irodai rész és a kézi kötöde frisslevegő ellátására légtechnikai berendezéseket terveztek.
Az automatika kivitelezőjétől elvárták, hogy a légkezelők minél pontosabb szabályzása mellett, az üzemeltetési költségek tartósan alacsony szinten tarthatók legyenek. Az S&S Automatika Kft. a kiviteli tervek elkészítésekor ügyelt a légkezelők alacsony költségű üzemeltetési kívánalmaira, ezért a ventillátorokat frekvenciaváltókkal látta el. A kivitelezés során és a programozás folyamán is figyelemmel volt az üzem működési módjainak kezelésére.
A frekvenciaváltók használatával az üzemeltetési költségek alacsonyan tarthatók. A CentraLine programozási algoritmusoknak köszönhetően a légkezelő maximális komfortot biztosít minimális üzemeltetési költségek mellett.
 Veszprém, Prospektus nyomdaVeszprém Prospektus nyomda 

 

Képgaléria

 
3_91

3_91

3_92

3_92

Beiersdorf

Beiersdorf

Clarion041

Clarion

Clarion042

Clarion

Clarion043

Clarion

Clarion044

Clarion

Jysk001

Jysk

Jysk002

Jysk

Jysk003

Jysk

Silver001

Silver Hotel

Silver002

Silver Hotel

Silver003

Silver Hotel

Silver004

Silver Hotel

Silver005

Silver Hotel

Silver006

Silver Hotel

Silver007

Silver Hotel

Silver008

Silver Hotel

Silver009

Silver Hotel


 

 

1201 Budapest, Helsinki út 101.
Fax:(+361) 287-8172, E-mail: info@sns-automatika.hu
orologi replica http://www.orologirepliche.it