Hírek


Köszöntjük Önt Webáruházunkban!

 

Hivatalos Centraline oldal

Honeywell termék katalógus

Siemens termék katalógus

 
Webáruházunkban regisztrált felhasználóként most már az interneten keresztül is megrendelheti termékeinket. Amennyiben csak tájékozódni kíván termékeinkről, ill. azok áráról úgy bejelentkezés nélkül ezt is megteheti, sőt emlékeztetőül a kosár tartalmát is kinyomtathatja.
Áruházunkban feltüntetett árak brutto listaárak, az ÁFA-t tartalmazzák. A netto vételárról és az ÁFA összegéről a "Kosár tartalma" megnyitásakor tájékozódhat. Áruházunk használatáról, szolgáltatásainkról az "Információk" menüpont alatt olvashat. Feladott rendeléseinek aktuális állapotáról bejelentkezés után a "Megrendeléseim" című menüpont alatt tájékozódhat.
Honeywell 2012. árlista Honeywell 2016. árlistánk  Honeywell 2012. képes árlistaHoneywell evohome árlistánk  US TRADELINE Catalog 2010-2011US Tradeline Catalog 2011
Honeywell 2005 Alkalmazási példatár Honeywell 2005 Alkalmazási példatár  Honeywell 2012 Alkalmazási példatárHoneywell 2012 Alkalmazási példatár 

CentraLine termékeink áraival kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken.
Amennyiben áruházunkkal kapcsolatban kérdései vagy ötletei támadnak kérjük írja meg nekünk.

S&S Automatika Kft

Egy kis történelem, érdekességek, ...

 
1904-ben egy Mark Honeywell nevű fiatal mérnök fűtési és épületgépészeti munkája részeként Mark C. Honeywelltökéletesített egy fűtő generátort. Két évvel később megalakította a Honeywell Heating Specialty Co, Inc. vállalatot, forró víz előállító készülékekre specializálva. Bővebben   100 Years of Programmable ThermostatsA programozható termosztátok 100 éves történelme.


A Honeywell gyökerei 1885-re nyúlnak vissza, mikor is Albert Butz szabadalmaztatta a „damper-flappert” (huzatszabályzó), mely képest volt automatikusan szabályozni a kemence hőmérsékletet.
Bővebben

  Napjainkban újra a középpontba került az energiatakarékosság, az energia hatékonyság. De nem mindenkinek világos, pontosan mit is jelentenek ezek a fogalmak? Fontos, hogy megkülönböztessük a spórolást a takarékosságtól. Energy EfficiencySpórolásnak tekintjük az ilyen tanácsokat: olts le egy lámpát, ne fűtsd a szobádat 22 C°-ra, hanem csak 20-ra, 18-ra stb. Az energiatakarékosság azt jelenti, hogy ugyanazt a szolgáltatást, terméket stb. kevesebb energia felhasználásával hozzuk létre. Vagyis tartjuk a 22 C°-ot vagy a fényerőszintet, de kevesebb energia felhasználásával. Azaz az energiát hatékonyabban használjuk fel!
Bővebben
 
 

LINX szabályozó család

 

evohome

 

 Honeywell Rezsifaragók

 

A CentraLineAX bevezeti új LINX szabályzóit.

Lynx / SpyderÖrömmel értesítjük tisztelt Partner einket, hogy a CentraLine AX termékcsaládunk új szabályozókkal bővült. Mától elérhetők a szabadon programozható Lynx egység (unitary) vagy VAV szabályozó készülékek.
A szabályozók Lon hálózati kommunikációval rendelkeznek, bizonyos típusok BACnet/MSTP kommunikációval is rendelhetők.

 

Okos fűtés - Kényelem és energiahatékonyság

Alakítson ki otthonában fűtési zónákat, állítson be életstílusának megfelelő fűtési időprogramot és mindezt igényei szerint vezérelje akár okostelefonjáról.

A Honeywell Total Conect Comfort felhőszolgáltatása és az evohome központ és kiegészítőinek segítségével kényelmesen és energiahatékonyan kezelheti otthona fűtési rendszerét, bármikor, bárhol is jár.

evohome

Intelligens fűtési zónaszabályozás mobil eléréssel

Bővebb információ

 

Rezsifaragók oldalainkon talál olyan ötleteket, amelyeket akár már holnap bevezethet és olyanokat is, amelyek kisebb, vagy nagyobb beruházást igényelnek, de hosszú távon gondoskodnak otthona kényelméről, optimális költségek mellett.

Honeywell Rezsifaragók

Bízunk benne, hogy mindenki talál hasznosat tanácsaink között, akár van már saját otthona, akár most tervezi, hogy épít, vagy vásárol egy újat.

Bővebb információ

 

2010/03 Hírlevél

 

CM sorozatú termosztátok

 

SDC SMILE szabályzó

 
2010/03 Hírlevél A Honeywell Kft. ECC üzletága
2010 áprilisában kiadja ezévi termék és árlista katalógusait.

 

 

Tartalom:
A termékkatalógusok egységes formában mutatják be az ECC termékskálát, ezen belül is az alábbi termékcsoportokat:
- Fűtési szerelvények
- Vízvezetéki szerelvények
- Szabályozó és beavatkozó elemek
- Lakossági és ipari tüzeléstechnikai termékek
A nyomtatott katalógus a fontasabb műszaki paraméterek mellett a termékek 2010-ben érvényes nettó listaárait tartalmazza.

Letöltés

  A Honeywell Kft. 2006 elejétől forgalmazza CM sorozatú termosztátjainak új generációját. A jól ismert CM67 készüléket leváltva jelent meg annak utódjaként a CM907 Prémium szobatermosztát, CM907 Prémium szobatermosztátmely több újdonság mellett magyar nyelvű interaktív menüvel, extra méretű kijelzővel és Fuzzy logikát alkalmazó kifinomult öntanuló szabályozó algoritmussal rendelkezik.

Optimalizált ár/érték aránnyal rendelkezik a CM707-es típus, mely a fűtési alkalmazásoknál leggyakrabban használt funkciókat tartalmazza.

A CM507-es típus a legkedvezőbb árfekvésű programozható szobatermosztátunk, melyet elsősorban projektekhez ajánljuk.
  2008. szeptemberétől a SMILE szabályzók 3.0 verziószámú változatait forgalmazzuk.
Az új szoftverben számos új szabályozási algoritmus kapott helyet, mely által a szabályzó családSMILE-SDC fűtési szabályzó még szélesebb alkalmazási tartományok lefedésére képes.

Néhány a legfontosabb újítások közül:
- Hőszivattyú engedélyezés fűtésre/hűtésre, akár más hőforrásokkal optimalizált együttműködésben
- Keverő szelepes fűtési körök nyáron hűtési szabályzásként való üzemeltetése
- A meglévő BUS kommunikációs szobai egységeken felül NTC20k karakterisztikájú szobahőmérséklet érzékelők támogatása
- Az optimalizált fűtés induláson felül megjelent az optimalizált fűtés leállási funkció
- Az SDC (fűtési) szabályzó egy paraméter átállításával DHC (távfűtési) szabályzóként alkalmazható
- Kazán sorrend cserélés szabályzón belül
- Open Therm kommunikációs kazánok lángmodulációs vezérlése
 

2010/02 Hírlevél

 

evotouch

 

2010/01 Hírlevél

 
2010/02 Hírlevél Újabb termékkel bővült fan-coil szabályozó palettánk.
A Honeywell megtartva a jól ismert és bevált XE70 analóg fan-coil termosztát családját, a korábban bevezetett XE99 kiváltására és a kínálat bővítése céljából, új digitális fan-coil termosztát családot mutat be.

Alkalmazási terület:

2-, vagy 4-csöves rendszereknél hűtési, fűtési alkalmazásra ventilátor nélküli, vagy 1-3 fokozatú ventilátorral ellátott fan-coil berendezésekhez. A termosztátok paraméterei változtathatók a végfelhasználó igényekhez és a hidraulikai rendszerhez való jobb illeszkedés érdekében.

Bővebb információ

  A Honeywell bemutatja az evohome egyedi helyiséghőmérséklet szabályzó rendszerének érintőképernyős kezelőszervét az evotouch-ot.

Megjelent az evotouch érintőképernyős zónamenedzser. A 868MHz-es frekvenciasávban kommunikáló készülékeink 1, 2, illetve max16 zóna szabályzására voltak képesek. Ezt a kínálatot egészíti ki a most megjelent evotouch, mely max 8 zóna fűtési szabályozására képes.
A rendszer központjaként az evotouch zónamenedzser tárolja az egyes zónák egyedi hőmérséklet-idő evotouch érintőképernyős zónamenedzserprogramjait és küldi el az aktuális hőmérséklet parancsokat a szabályzó eszközöknek. Szabályzó elemként az evotouch képes kezelni a már jól ismert HCE80 zónaszabályzót, a HR80 radiátorszelep működtetőt, vagy akár a HM80 keverőszelep vezérlőt is.
További funkcióként az evotouch képes kazán indításra kapcsoló üzemben, vagy OpenTherm protokolon. Az evotouch egyedülálló módon cserélhető előlappal rendelkezik, így fekete, fehér, alumínium, de akár piros előlappal is díszitheti a lakást. Ugyancsak egyedülál módon az evotouch a fali felszerelés mellett asztali állványra is elhelyezhető.

  2010/01 HírlevélÚjabb termékkel bővült fagymentes falicsap kínálatunk.
A Honeywell a jól ismert V4770 és V4780 design fagymentes falicsapjai mellett bevezeti új, kedvezőbb árú termékét, melynek típusszáma V4710X0015.

Alkalmazási terület:
Fagymentesített falicsap alkalmazásával biztosítható a kültéri vízvételezés az év bármely napján. A falicsap beszerelésekor a készülékben található elzáró szelep az épület belső falán fagymentes helyre kerül. A csap zárásakor a külső falon elhelyezkedő szerelvény légbeszívó szelepe segítségével a falon átvezetett csőből a víz kiürül, így a készülék nem fagy el.

Bővebb információ

 

Hawk M2M 

 

Szén-monoxid vészjelzők

 

ZPFL1 gázszivárgás érzékelő

 
 A CentraLine bemutatja a HAWK M2M kimagasló épület management funkciókkal rendelkező, web-képes integrációs platformot.

CentraLine Hawk M2MA HAWK-M2M szabályozó a HAWK-család legújabb olyan tagja, amely átfogó épületautomatika-integrációt, szabályozást, felügyeletet, mérési adat rögzítést, riasztási funkciókat, időprogramokat és hálózati menedzselést tesz lehetővé. Teljeskörű megoldásként kifejlesztve a HAWK-M2M integrált be-/kimeneti modulokat, beépített tápegységet, valamint web-szolgáltatásokhoz és internet hozzáféréshez integrált GPRS-modemet tartalmaz.
A HAWK-M2M szabályozó új építéseknél és felújítások esetében is egyaránt könnyen telepíthető.

Bővebben a jelentésről

  A Honeywell bemutatja új szénmonoxid vészjelző készülékeit.

A Honeywell SF450EN CO vészjelző készülék tanúsítottan megfelel az EN 50291:2001 szabvány előírásainak. A készülék teljesen karbantartás mentes, a beépített elemek a riasztó teljes élettartama alatt biztosítják a tápellátást. Az SF450 termékre a Honeywell egyedülálló módon 6 év garanciát vállal. A készülék elektrokémiai szenzora speciális, szabadalmaztatott, önkalibráló kialakításával biztosítja a precíz működést az élettartam teljes ideje alatt.
Az SF450EN termék
rendelési száma: 2109B0180

Honeywell szénmonoxid vészjelző készülékekAz ugyancsak újdonságként megjelent relés kimenettel rendelkező SF340F készülék 230Vac tápellátást igényel, riasztás esetén képes például a gázkészülék lekapcsolására. Az 5 év garanciával rendelkező érzékelő modul cserélhető, a beépített tartalék elem pedig biztosítja a készülék riasztási képességét áramszünet esetén is. Hasznos funkciója az SF340 készüléknek az, hogy több egységet is össze lehet kötni egy riasztási hálózatba, így ha bármelyik készülék veszélyes mértékű CO terhelést érzékel, a hálózat minden riasztó egysége hangjelzést ad.
Az SF340F termék rendelési száma: 2102B0511

  A Honeywell bemutatja a ZPFL1 kézi gázszivárgás érzékelő készülékét.

ZPFL1 kézi gázszivárgás érzékelőA ZPFL1 típusszámon forgalmazott eZsense fantázia nevű készülék egy kis méretű, könnyű, takarékos üzemű gázszivárgás érzékelő. Kalibrálást nem igénylő katalitikus érzékelőt tartalmaz.
Csövek, fittingek, szelepek, gáztároló tartályok, háztatartási készülékek és kazánok gázszivárgásának érzékelésére használható.
Érzékeli a természetes gázokat, metánt, propánt, butánt és LPG-t.

A készüléket kedvező ára miatt szakemberek mellett végfelhasználóknak is ajánljuk.

A termék részletesebb műszaki leírását a kapcsolódó hírlevél tartalmazza.

cheap replica watches,Replica watches are not entirely comparable with high imitation watches, but it can be equated with real quality, we must fully understand the appearance of high-quality watches and replica of the real concept. In fact, this famous market is so strange. Standing ignorant of quality goods. Although the costs are affordable, the appearance is not the same. It will also be a bit rough for 24 hours.

Longines Replica Watches,But is not affected in the standard time. High imitation watches can look and feel the same. Within the classic style, high-end fine imitation watches can be used in a real confusion, full reproduction of real things. Well, some companies have developed great, impeccable, complete and very fair products, but the costs are very reasonable.

You have to remember that most watches are full of quality copies of the list, what is the high-end products. They are really good imitation copies. The appearance of these watches luxurious atmosphere, in appearance and virtually the same, there is no one recognized replica. Why exactly this kind of realism that attracted many people to copy the clock can be said to have many fan copies.

Buy authentic Swiss imitations on a real watch list, earn up to 60% or up to 75%, but if you consider it a luxury, it can be called a luxury. Only I would have to buy real money. This game is classic. Too large, you do not have to buy a copy of the list. Some imitations of overseas foundry watches are even excellent new models that can actually be launched.

Rolex Cellini Moonphase Replica Watches,Today we want to tell you three main types of replica watches, as well as how to distinguish between negative and positive, that will help you later buy watches to choose their own watches replica watches. Because survival and survival are inseparable, some women prefer a package, while men prefer to buy a watch to perfect the benefits of the watch. Not only do you want to enjoy the moment that you are a sign of a different identity, the appearance of people will be personalized with a copy of a number of cheap, high-quality watches.

Luxury Omega Speedmaster Moonphase Replica Watches.So why do so many people like to record? Because of the cost of the original watch it is too expensive, so in the context of luxury. We wear a watch, you can reflect their aristocracy, the costs are not expensive, outsiders do not know. Many who live may have limited financial opportunities for those who want more expensive things. But how do you do that if you want to? The easiest way is to record.

Rado Centrix Replica Watches.Mainly purchased by the original research manufacturers cover the technology sector, and ultimately get rid of the technology and targeting rules to help high imitation interior, to design high imitation products. General N Factory is a well-known replica watch factory that can engrave many brand watches.

 

1201 Budapest, Helsinki út 101.
Fax:(+361) 287-8172, E-mail: info@sns-automatika.hu