TERMO-COM Nyolc kontaktus-, két hőmérő bemenetű SMS kommunikátorTípus: TERMO-COM
Termék leírás:

Nyolc kontaktus-, két hőmérő bemenetű és két vezérelhető kimenetű SMS kommunikátor épületgépészeti átjelzéshez, vezérléshez. A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. A TERMO-COM be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó épületgépészeti- (hűtő, fűtő, szellőztető) eszköz, automata stb. kapcsolható. A készülék segítségével helyiségek, konténerek, üvegházak, berendezések állapotát lehet kontrollálni hőmérséklet távfelügyelettel. A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyarnyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész, barkácsolásra nincs szükség. A TERMO-COM az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Pannon, Vodafone) SIM kártyájával működik.

• A bemeneteken történő változásokról (aktívvá válás, visszaállás) bemenetenként akár nyolc különböző telefonszámra képes riasztást küldeni tetszőleges SMS szöveggel
• A csatlakoztatott hőmérők értékei alapján felhasználóit (akár nyolc telefonszám) SMS-ben értesíti (a beállított értékek alapján) a hőmérsékleti alsó- és felső határértékek túllépésekor és visszaállásukkor ( működési hőmérséklettartomány -55 és +99.9 C°).
• A két kimenetre csatlakoztatott eszközök vezérlése SMS-sel (a csatlakoztatott eszköz kikapcsolása, bekapcsolása, impulzus adás)
• Átkapcsolás fagymentesítő állapotról (pl. 5-10C°) felfűtésre (a termosztáton beállított - pl. 20C° - értékre)
• Két hőmérő értékének különbség-figyelése (pl. egy készülék esetében üzemzavarra utaló jel lehet, ha egy készülékházon kívül és belül mért hőmérsékletértékei között a különbség túl nagyra nő)
• Hiszterézis értékek megadásának lehetősége (az indokolatlan SMS küldések elkerülése érdekében tetszőleges hiszterézis értékeket lehet megadni: amikor a normál tartományon kívül esik a mért érték, üzenetet küld, visszaálláskor viszont csak akkor, amikor a hiszterézis értékével meghaladja a normál alsó vagy felső határértéket).
• A TERMO-COM be- és kimeneteire csatlakoztatott eszközök állapotának lekérdezése SMS-ben az aktuálisan mért hőmérsékletekkel


Típus választék

Cikkszám Megnevezés Ár Db  
TERMO-COM PS TERMO-COM modemmel, tápegységgel, dobozban, antennával Érdeklődjön!
Akku 1,2Ah 1,2Ah-s akkumulátor COM-PS tápegységhez Érdeklődjön!
szenzor Hőmérő szenzor TERMO-COM készülékekhez Érdeklődjön!
PC-COM kábel Soros PC kábel felprogramozáshoz Érdeklődjön!

A termék ára 27% áfát tartalmaz.

Vissza
1201 Budapest, Helsinki út 101.
Fax:(+361) 287-8172, E-mail: info@sns-automatika.hu